Nørre Uttrup Aften

Kan du din historie?

Tirsdag den 17. september kl. 19.30

ved biskop Tine Lindhardt, Fyens Stift

Som menneske er vi formet af en række historier og fortællinger - blandt andet de historier og fortællinger, der hører vores familie og slægt til. Men i dag er der mange andre end familien, der gerne vil fortælle historier om os og for os. For eksempel dem, der gerne vil sælge os deres varer og deres mening eller deres tro. Fortællinger har nemlig magt. Men er alle fortællinger og historier lige gode? Og kan man skifte historie og fortælling ligesom man skifter skjorte? Og så er der jo også den bibelske fortælling og historie, hvilken rolle spiller den for vores identitet? Og hvem skal i grunden sørge for, at dén historie bliver fortalt videre? - Tør vi? spørger Tine Lindhardt i et foredrag med fortællinger og om fortællinger.

Salmeskabet - kunst og salmesang

Onsdag den 23. oktober kl. 19.30: 

Det bliver en spændende aften med billedkunstner Anne Marie Johansen og kirkemusiker Henrik Strøm. I Salmeskabets mange farverige skuffer gemmer der sig salmer, som danner udgangspunkt for sang og samtale, når skuffen trækkes ud. Anne Marie Johansen bor ved Frederikshavn, og Henrik Strøm er et kendt ansigt, idet han var organist i sognet fra 2005-2011.

Suppe og fortælling om Hospice Vangen

Tirsdag den 12. november kl. 18.00: 

I forlængelse af vores indlæg i sidste kirkeblad »Frivillige på hospice skaber håb og tænder lys«, vil vi nu gerne indbyde til en aften om det nye Hospice Vangen. To frivillige, Kirsten Muniz og Lene Holm Mortensen, vil fortælle om deres arbejde og vise billeder. Der bydes på suppe kl. 18.00 hvorefter vi hører foredraget kl. 18.30. Forventes at slutte kl. 19.30. Vær opmærksom på det tidlige tidspunkt.

Kommende arrangementer

10nov kl. 14:30

Sogneeftermiddag - Levende fortællinger fra besættelsestiden

- foregår i Storesal

10nov kl. 14:30