GUDSTJENESTE SØNDAG KL. 10.00 i NØRRE UTTRUP KIRKE – BÅDE FYSISK OG ONLINE

Se her, hvordan vi fejrer gudstjeneste, under de nye skærpede retningslinjer.

Fra og med søndag d. 10. jan. vil der igen være mulighed for at komme til gudstjeneste i landets kirker – det gælder også her hos os i Nørre Uttrup Kirke. Med de nye corona-restriktioner er der selvfølgelig også kommet nye retningslinjer for kirkerne, så vi stadig kan mødes til gudstjeneste under trygge rammer. Det betyder bl.a.: - at vi fortsat har meget fokus på alle retningslinjer omkring afspritning og hygiejne. - at gudstjenesten vil vare max. 30 min. - at vi selvfølgelig overholder det skærpede arealkrav, samt afstandskravet på min. 2 meter. - at vi derfor max. kan være 50 personer til gudstjeneste i Nørre Uttrup Kirke. - at vi ikke kan synge salmerne sammen som fællessang. MEN vores kirkesanger og/eller et par korsangere vil i stedet synge salmerne for os, mens vi nynner med og evt. følger teksten på skærmene – eller blot nyder musikken og kirkerummet. På den måde er vi overbeviste om, at vi stadig kan få en god oplevelse af at komme til gudstjeneste, selv om vi ikke helt kan gøre, som vi plejer. Vi ved også, at nogle i denne tid stadig har det bedst med at blive hjemme, og derfor vil vi fra og med på søndag forsøge os med også at live-streame gudstjenesten til Facebook. Dvs. at søndagens gudstjeneste fremover også vil kunne følges ’live’ – direkte fra kirken og hjem i stuen – fra kirkens Facebookside – eller fra kirkens hjemmeside www.hvorupsogn.dk. Vi glæder os til fejre gudstjeneste sammen med jer – uanset om vi mødes fysisk eller online.

Del dette: