Bøger skal læses, og gerne snakkes igennem i fællesskab

Alle er velkomne til efterårets bogcafé. De fleste har læst bøgerne på forhånd, mens andre kommer og lytter og blander sig i snakken og diskussionen. Her er der højt til loftet. Siden 2010 har bogcaféen haft forskellige bøger i fokus. Det har været en blanding af nyere litteratur og klassikere, tykke bøger og tynde bøger.

Torsdag den 20. september kl. 15.00:

George Orwell: »1984«. Forfatteren hed oprindelig Eric Blair, men blev senere kendt under sit kunstnernavn, George Orwell. Romanen udkom i 1948. Det er en dystopi fra et totalitært samfund, hvor Winston forsøger at overleve i et overvågningssamfund. Han finder i glimt friheden og kærligheden.

Torsdag den 22. november kl. 15.00:

Richard Ford: »Canada«. Richard Ford er en af de etablerede amerikanske forfattere. Hans første bog på dansk var »Sportsjournalisten«, der blev en trilogi. »Canada« er et selvstændigt værk om en dysfunktionel familie, der bor i Detroit. Forældrene får den tanke at røve en bank, hvilket bringer associationer frem til gangsterparret Bonnie og Clyde. Men parret her har to børn på bagsædet.

Henrik Busk Rasmussen, sognepræst

 

 

Kommende arrangementer

23jan kl. 15:00

Bogcafé All Stars

Alle er velkomne til Bogcafé All Stars. Vi mødes og snakker om bogen "Kafka på …

23jan kl. 15:00
06mar kl. 15:00

Bogcafé All Stars

Bogcafeén All Stars med Henrik Busk Rasmussen og andre læseheste. Vi mødes og taler …

06mar kl. 15:00