En at snakke med!

Herunder finder du flere forskellige muligheder for at få en at samtale med. Du finder en lokal mulighed, en anonym mulighed og en landsdækkende mulighed, som er ny her under nedlukningen.

Snak med din egen præst!

Kirkerne er lukket ned - men det er præsterne ikke!

Derfor: Selvom vi skal holde afstand til hinanden, er der selvfølgelig stadig mulighed for at få en snak med én af kirkens præster – om stort eller småt. Behovet for en god snak bliver jo ikke mindre lige nu. Snarere tværtimod. Måske har du brug for én at dele dine bekymringer med. Eller for at få lov at sætte ord på ensomhed eller angst over for et andet menneske. Måske mangler du én at bede sammen med. Måske noget helt andet. Uanset er du altid velkommen til at kontakte kirkens præster og lave en aftale.

Vi kan tale over telefonen eller Skype - eller måske endda mødes (med passende afstand) til en god snak i præstegårdshaven.

Sognepræst, Henrik Busk Rasmussen 23391047

Sognepræst, Jan Pahus Nissen: 26233542

Sjælesorg på nettet

Her er mulighed for at chatte anonymt med en præst.

SnakSammen.dk

Mange af os er isoleret i denne tid. Vi skal tænke ekstra meget på hinanden og på fællesskabet.

Derfor har Boblberg og Røde Kors udviklet en digital besøgstjeneste kaldet www.SnakSammen.dk, som tilbyder, at alle nu kan få et digitalt besøg – også dig!

Få en hyggelig snak via video med en frivillig samtale-ven. Man kan snakke om alt fra dagens nyheder til fælles interesser og oplevelser.

Fællesskabet venter på dig!

Læs mere på www.SnakSammen.dk