Musikalsk legestue

Der er gang i Spilopperne

Mandage og torsdage kl. 10.00-12.00

Sang, rytmik, musik, bevægelse, leg, kreativitet, spontanitet, hygge og sjov - det er kendetegn for kirkens musikalske legestue.

Der er gang i børnene, når der hoppes, danses, rasles, trommes og synges. Men der er også tid til ro og fordybelse. I kirkens legestue mødes vi med vores børn, først og fremmest for at give DEM en god oplevelse. Der er tilknyttet en flok private dagplejere, som kommer fast i legestuen, hvorfor der også hver gang er en fast børneflok, der er klar på sang og leg!

Vi synger kendte og mindre kendte børnesange, med og uden fagter og med brug af forskellige musikalske og sansemæssige virkemidler. Også salmer og bibelhistoriske børnesange er en del af repertoiret.

Ind imellem går vi ind i selve kirkerummet og oplever atmosfæren og stemningen der - her vil vi også synge og lytte til musik.

Der er selvfølgelig også masser af tid til leg med kirkens legesager. Og for de voksne: tid til en hyggelig sludder om børn mm.

Kig ind - se om ikke det er noget for dig og dit barn. Alle er velkomne - forældre som dagplejere der gerne vil give deres børn en god oplevelse :-)

DU BLIVER GLAD AF AT VÆRE HER!

Dagens program:

• 9.45-10.00: Vi lander
  • 10.00-10.20: Sang og rytmik...derefter fri leg.
  • 11.00: Spisning af medbragte madpakker (kirken serverer kaffe, te og vand - dertil også franskbrød).

PRIS: 10 KR. PR. VOKSEN.

Kontaktperson: sognemedhjælper, Pia Jensen tlf.  29 82 97 04 eller sognemedhjaelper(at)hvorupsogn.dk

Del dette:

Kommende datoer