25okt kl. 10:00

Minikonfirmand

- foregår i Nørre Uttrup Kirke,Konfirmandlokalet

27okt kl. 14:15

Følgende er valgt til det nye menighedsråd, som begynder deres 4-årige arbejdsperiode den 1. søndag i advent: Bent Sørensen, Johs (Johannes) Bruun Bindslev, Christian Corneliussen, Jytte Georgsen Christensen,...[mere]

Max. antal deltager til gudstjeneste og kirkelige handlinger er 60 personer, foruden den kirkelige betjening.

Tirsdag den 27. oktober kl. 17.00[mere]

Åbent tirsdag til fredag kl. 9.30 - 13.00. Mandag lukket.[mere]

Tilmeld dig vores nyhedsmail for børn og familier

* påkrævet

Det nye kirkeblad bliver omdelt, når det igen bliver muligt at samles i kirken.

Indtil da følg med her, på facebook og nyhedsmail, for at se vore onlinetilbud.