FØLG GUDSTJENESTEN LIVE HERUNDER SØNDAG KL. 10.00

02feb kl. 10:15

- foregår i Nørre Uttrup Kirke,Lillesal

02feb kl. 10:15

Nørre Uttrup og Hvorup Kirker tilbyder spændende aktiviteter for både store og små. Her på siden kan du læse mere om alt fra babysalmesang til bogcafé, Sogneeftermiddage og Spaghettigudstjenester. Vi glæder os til at se dig i kirken!

Se her, hvordan vi fejrer gudstjeneste, under de nye skærpede retningslinjer. [mere]

Følgende er valgt til det nye menighedsråd, som begynder deres 4-årige arbejdsperiode den 1. søndag i advent: Formand Johs (Johannes) Bruun Bindslev, Næstformand Bent Sørensen, Kirkeværge for Nørre Uttrup Kirke...[mere]

Kontoret er pga. Coronarestriktioner kun åben for tlf. ekspedition indtil videre.[mere]