15sep kl. 19:00

Menighedsrådsvalg 2020. Valgforsamling.

Menighedsrådsvalg 2020. Valgforsamling med opstilling af kandidater, præsentation og …

15sep kl. 19:00
16sep kl. 10:00

- foregår i Storesal,Lillesal

16sep kl. 10:00
16sep kl. 14:15

Minikonfirmand

- foregår i Nørre Uttrup Kirke,Konfirmandlokalet

16sep kl. 14:15
16sep kl. 17:00

Spaghettigudstjeneste for skolebørn

- foregår i Sofagruppen,Storesal,Nørre Uttrup Kirke,Lillesal,Køkken

16sep kl. 17:00
17sep kl. 12:00

BørneGospel

- foregår i Lillesal,Konfirmandlokalet

17sep kl. 12:00

Max. antal deltager til gudstjeneste og kirkelige handlinger er 60 personer, foruden den kirkelige betjening.

Tirsdag den 30. juni kl. 17.00[mere]

Tilmeld dig vores nyhedsmail for børn og familier

* påkrævet

Det nye kirkeblad bliver omdelt, når det igen bliver muligt at samles i kirken.

Indtil da følg med her, på facebook og nyhedsmail, for at se vore onlinetilbud.