17dec kl. 15:00

24dec kl. 12:00

Julegudstjeneste

24dec kl. 12:00

Nørre Uttrup og Hvorup Kirker tilbyder spændende aktiviteter for både store og små. Her på siden kan du læse mere om alt fra babysalmesang til bogcafé, Sogneeftermiddage og Spaghettigudstjenester. Vi glæder os til at se dig i kirken!

Følgende er valgt til det nye menighedsråd, som begynder deres 4-årige arbejdsperiode den 1. søndag i advent: Bent Sørensen, Johs (Johannes) Bruun Bindslev, Christian Corneliussen, Jytte Georgsen Christensen,...[mere]

Åbent tirsdag til fredag kl. 9.30 - 13.00. Mandag lukket.[mere]