07jan kl. 10:30

07jan kl. 10:30
07jan kl. 17:30

Afslutning minikonfirmand

- foregår i Sofagruppen, Storesal, Nørre Uttrup Kirke, Lillesal, Konfirmandlokalet, …
07jan kl. 17:30
08jan kl. 08:00

Konfirmationsforberedelse

- foregår i Nørre Uttrup Kirke, Konfirmandlokalet

08jan kl. 08:00
08jan kl. 14:00

Sdr. Kongevej - Hverdagsgudstjeneste

08jan kl. 14:00
08jan kl. 16:15

Violen / Muslingen, Studievej - hverdagsgudstjeneste

08jan kl. 16:15

Tirsdag den 10. december kl. 19.30 med ungdoms- og voksenkoret i Nørre Uttrup Kirke[mere]