07maj kl. 17:00

Børne og familiesalmesang

08maj kl. 16:30
08maj kl. 19:30

Nørre Uttrup Aften: 'Kristendommens plads i den offentlige samtale' v/ Anders Ellebæk Madsen, redaktør for Kirke og Tro på Krist

Kristendommens plads i den offentlige samtale

En række personer og politikere, som …

08maj kl. 19:30
09maj kl. 10:00

09maj kl. 10:00

Tirsdag den 21. maj kl. 19.00 i Hvorup Kirke [mere]

Tirsdag den 30. april kl. 19.30 i Nørre Uttrup Kirke[mere]

Ved Nørre Uttrup og Hvorup Kirker søger vi snarest en organistassistent som afløser/sparringspartner for kirkens faste organist. Uddannelsesønske kunne være PO-eksamen eller andet lignende. Ansættelsen er med en gennemsnitlig...[mere]