19maj kl. 10:00

21maj kl. 10:30
21maj kl. 19:00

Johnny Cash koncertforedrag i Hvorup

Johnny Cash koncertforedrag i Hvorup Kirke med Dennis Lydom, der med sin guitar og …

21maj kl. 19:00
22maj kl. 14:00

Sdr. Kongevej, Fælleshuset - Hverdagsgudstjeneste

22maj kl. 14:00

Tirsdag den 21. maj kl. 19.00 i Hvorup Kirke [mere]

Tirsdag den 30. april kl. 19.30 i Nørre Uttrup Kirke[mere]

Ved Nørre Uttrup og Hvorup Kirker søger vi snarest en organistassistent som afløser/sparringspartner for kirkens faste organist. Uddannelsesønske kunne være PO-eksamen eller andet lignende. Ansættelsen er med en gennemsnitlig...[mere]