12mar kl. 14:30

Sogneeftermiddag om Jakob Knudsen

Sogneeftermiddag med overskriften: "Hvem var manden, der skrev den mest sungne salme  …

12mar kl. 14:30
13mar kl. 13:10

Konfirmandundervisning

13mar kl. 13:10
13mar kl. 14:00

Uttrupgård Plejehjem - hverdagsgudstjeneste

13mar kl. 14:00
13mar kl. 17:00

Spaghettigudstjeneste i Nørre Uttrup

- foregår i Sofagruppen, Storesal, Nørre Uttrup Kirke, Lillesal, Køkken

13mar kl. 17:00
14mar kl. 10:00

14mar kl. 10:00

Gå en tur for klimaet. For vores børn. For verdens fattigste. For alt i verden.[mere]